o nama

Kompanija "Ahaeti" d.o.o. je osnovana 2003. godine sa sjedištem u Sarajevu. Osnovani smo kao mala porodična, ali stabilna firma sa velikom ambicijom i težnjom ka ostvarivanju što većeg zadovoljstva kupaca kroz izgradnju visokokvalitetnih, funkcionalnih stanova. Nastojimo izgraditi objekte koji imaju trajnost i kvalitetu, ne samo za naše kupce nego i njihove naraštaje. Drugim riječima gradimo čvrstu i stabilnu budućnost.


U vremenu sve jače konkurencije, od drugih kompanija se diferenciramo biranjem funkcionalnih i atraktivnih lokacija naših objekata sa bogatim sadržajem, kako bi naši kupci bili u mogućnosti zadovoljiti svoje esencijalne potrebe štedeći dragocjeno vrijeme i uz minimalno napora. 
Dokaz da je zadovoljstvo kupaca i izgradnja njihovih savršenih domova naš primarni cilj, predstavlja i činjenica da su naši kupci, kroz prethodna dva projekta bili uključeni u samu izgradnju, u smislu mogućnosti izbora keramike te preinaka u rasporedima prostorija.

Svakog kupca tretiramo s iznimnim uvažavanjem, nastojeći njihove želje i potrebe približiti što više našim mogućnostima, uz prihvatljivu i adekvatnu cijenu, srazmjernu svim vrijednostima i prednostima koje nude naši stambeni objekti.
Do sada smo uspješno realizovali dva projekta ("Ahaeti" 2010.; "Bona Fide" 2014.), postižući značajan ugled i reputaciju kroz zadovoljstvo 150 kupaca.


Naš cilj je da postanemo čvrst i prepoznatljiv brend, unoseći inovativnost, te nova rješenja u budućnost gradnje, a sve u pravcu zadovoljenja kupaca na što većem nivou.
Uspjeh mjerimo Vašim zadovoljstvom!

"Ahaeti" tim