Kompanija AHAETI d.o.o. je osnovana 2003. godine sa sjedištem u Sarajevu. Osnovani smo kao mala porodična, ali stabilna firma sa velikom ambicijom i težnjom ka ostvarivanju što većeg zadovoljstva kupaca kroz izgradnju visokokvalitetnih i funkcionalnih stanova.

Svakog kupca tretiramo s iznimnim uvažavanje, nastojeći njihove želje i potrebe približiti što više našim mogućnostima, uz prihvatljivu i adekvatnu cijenu, srazmjernu svim vrijednostima i prednostima koje nude naši stambeni objekti.

Do sada smo uspješno realizovali nekoliko projekata:
“Ahaeti” – 2010.
“Bona Fide” – 2014.
“Idila” – 2017.
“Otoka Residence” – 2019.

U potpunosti prihvatamo odgovornost za svoje postupke, te podstičemo pozitivan utjecaj kroz svoje aktivnosti na okoliš, kupce, radnike, zajednicu, sudionike u poslovanju kao i druge članove javne sfere.

Misija: Nastojimo izgraditi objekte koji imaju trajnost i kvalitetu, ne samo za naše kupce nego i njihove naraštaje. Drugim riječima gradimo čvrstu i stabilnu budućnost.

Vizija: Želimo da postanemo čvrst i prepoznatljiv brend, unoseći inovativnost, te nova rješenja u budućnost gradnje, a sve u pravcu zadovoljenja kupaca na što većem nivou.