Zašto Vila Tempera?

Blizu svega, daleko od gužve

Objekat je pozicioniran u rezidencijalnom dijelu naselja Grbavica, u ulici Radnička. Lokacija se odlikuje blizinom svih važnih i potrebnih sadržaja za život savremenog čovjeka. Na par minuta šetnje nalazi se Vilsonovo šetalište, osnovna škola, obdanište, SCC centar, kao i prodavnice različitih sadržaja i svi potrebni servisni centri.

U skladu sa životnim stilom

Stambena vila nudi idealan spoj dva svijeta, zadovoljavajući potrebe svih generacija i životnih stilova. Objekat je smješten u Općini Novo Sarajevo, naselju Grbavica, u ulici Radnička,  nadomak prelijepog Vilsonovog šetališta, a samo pet minuta hoda od objekta nalazite se u centru svih dešavanja.

Za mirnu šetnju pored rijeke Miljacke, na udaljenosti od 1km, nalazi se Vilsonovo šetalište, a kada poželite dinamičan šoping, tržni centri i ostali sadržaji su na korak od Vas na Marijinom dvoru, kao i blizina važnijih saobraćajnica kojima se brzo i lako povezujete sa ostalim dijelovima grada.

Izaberite svoj dom u skladu sa potrebama i životnim stilom.

Komfor, udobnost i kvalitet

Prostorna rješenja stanova odišu notom komfora, udobnosti i luksuza, a arhitektonski koncept objekta ostavlja snažan utisak izgledom i elegancijom boja. Nudimo stanove različitih struktura, od dvosobnih do četverosobnih, raspoređenih na pet etaža. Na svakoj etaži se nalaze po samo četiri stana, a objekat sadrži ukupno osamnaest stanova, što garantuje mir i privatnost stanovanja.

Dodatna privatnost je osigurana i garažom kojoj pristupaju samo vlasnici garažnih mjesta, a garaža je toplom vezom povezana sa stubištem i liftom zgrade. Parcela na kojoj se gradi Vila Tempera će biti ograđena, a objekat i prostor oko objekta pokriven video nadzorom. 

Materijalizacija i oprema

Materijali sa kojima je planirana gradnja stambenog objekta Vila Tempera zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksploataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijama, te zaštitu od požara. 

Stanovi su bogato opremljeni, izdvajamo  podno grijanje u svim jedinicama – energent plin , fasadnu stolariju sa tri low-e stakla ispunjena argonom, klima uredjaj, prvoklasne podne obloge – parkete, keramiku prve klase, brendirane baterije i sanitarije, sigurnosna blindo vrata, vertikalni transport obezbjeđen niskošumnim liftom, video nadzor objekta.

Galerija